Overige

Samenwerking LuxImprove en DELTA Energie

De Zeeuwse lichtspecialist LuxImprove is door Energieleverancier DELTA Energie geselecteerd om hun klanten in het midden- en kleinbedrijf te helpen met de transitie naar duurzame (licht)oplossingen.

Foto KNX

 

Deelnemende klanten krijgen inzicht in de maatregelen die zij kunnen treffen om hun onderneming te verduurzamen. Jordi van de Vrie, Directeur bij LuxImprove motiveert: “Als Zeeuwse lichtspecialist zijn wij trots op de samenwerking met DELTA Energie. De transitie naar klimaatneutraliteit vraagt om grote inspanningen van bedrijven en instellingen om ons heen. Door onze krachten te bundelen, leveren wij een positieve bijdrage in het waarborgen van een duurzame toekomst. De inzet van onze (licht)expertise zorgt uiteindelijk niet alleen voor een lager energieverbruik, maar ook voor een verbetering van de prestaties en de totaalbeleving.”

Urgentie

Roel Meijerink, CEO bij DELTA Energie, licht de samenwerking toe: “Hoewel verduurzaming een belangrijk thema blijft, zien we nu dat door de hoge energieprijzen energiebesparing een enorme urgentie heeft gekregen. Onze energie-adviseurs zien tijdens hun bedrijfsbezoeken dat er vaak fors bespaard kan op verlichting. Omdat wij onze klanten direct concrete oplossingen willen bieden, hebben we de samenwerking met Luximprove gezocht: een gerenommeerde landelijke speler uit Zeeland. Zij zijn in staat om onze zakelijke klanten in de breedste zin te adviseren op lichtgebied.”


Slimme warmtebeeldcamera →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: