Gebouwautomatisering

Nieuwe website

Met zijn verbeterde homepage is eNet SMART HOME nog meer gericht op het gedrag en de wensen van eindgebruikers en de gespecialiseerde installateur.

MacBook met eNet SMART HOME homepage.

Wie zich als aanbieder wil professionaliseren op de Smart Home markt, staat voor grote uitdagingen. Immers, eindgebruikers die een Smart Home-systeem willen kopen, investeren veel tijd om gedetailleerde informatie te verkrijgen voordat ze een aankoopbeslissing nemen. Uiteindelijk zal alleen degene die toekomstige gebruikers begeleidt en begrijpt in alle fasen van het koopproces ­– vanaf het begin – hierin succesvol zijn. Het hele proces – van de eerste gedachte-impuls tot de aankoopbeslissing – moet worden overwogen. De aanwezigheid op internet als informatiebron is een cruciaal contactpunt tussen aanbieder en gebruiker. De bijzondere van eNet SMART HOME: leveranciers zijn niet alleen de verschillende fabrikanten, maar ook de gekwalificeerde servicepartners uit de installatiebranche die adviseren, plannen en installeren. Daarom werd niet alleen de online presentatie voor eindklanten, maar ook het websitegedeelte voor gespecialiseerde bedrijven herzien.

Breed scala aan informatie en antwoorden

De nieuwe presentatie op het internet biedt bezoekers meer informatie over alle belangrijke thema’s van Smart Home en is duidelijk afgestemd op de eindgebruiker. Niet iedereen die zijn of haar huis ‘smart’ wil maken, kent bijvoorbeeld alle mogelijkheden die er zijn. Ook zal de koper, zoals vaak gebeurt met nieuwe producten in de technologiesector, nadenken over de eventuele risico’s. De vragen moeten daarom duidelijk worden toegelicht en zo nodig worden weerlegd. Deze opgave wordt mede ondersteund door de geoptimaliseerde eNet SMART HOME-homepage en biedt de servicepartners tegelijkertijd argumenten voor hun verkoopgesprekken.

De fotogalarie en sfeerbeelden van toepassingen en woongedeeltes, evenals de geoptimaliseerde opstelling van beeld- en tekstelementen, maken het voor potentiële kopers nog gemakkelijker om zich onder te verdiepen in de Smart Home-wereld. Iedereen die als eindklant voldoende informatie heeft verzameld, kan nu zijn - nu ook optimaal voorbereide - eNet SMART HOME-servicepartner de eerste input geven voor de eerste ideeën.

De vernieuwing van de website helpt vooral de

Smart Home nieuwkomers.

Eenvoudige, duidelijke en emotionele klantbenadering.

Wat kan Smart Home? Waar heeft Smart Home zin? En hoe werkt Smart Home? Deze en andere typische vragen van Smart Home-nieuwkomers worden snel beantwoord in de sectie ‘WAT IS SMART HOME?’. Wat eNet SMART HOME als extra voordelen voor de gebruikers kan betekenen naast het standaard gebruik, is in het gedeelte ‘UW VOORDELEN’ vermeld, ook begrijpelijk voor leken. Onder ‘OPLOSSINGEN’ worden, gearrangeerd op productgebied, verschillende oplossingen met voorbeeldproducten voor diverse toepassingen gepresenteerd. Individuele onderwerpen worden eerst kort behandeld, wanneer men meer wil weten, kan men zijn kennis verdiepen op de vervolgpagina’s.

Wie wil, kan het Smart Home-thema ook benaderen via een virtueel huis met verschillende woonruimtes.

Het zoeken van installateurs biedt klanten de mogelijkheid om de contactgegevens van lokale gecertificeerde eNet SMART HOME-servicepartners te vinden. Een andere optie om een geschikte installateur te vinden, is de nieuwe referentielijst op de website. Hier worden geselecteerde servicepartners geïntroduceerd, samen met de eNet SMART HOME-oplossingen die zij hebben geïmplementeerd.

Verbeterde website-functionaliteit voor installateurs

Ook nuttig zijn de website-optimalisaties voor de installateurs als mede-aanbieder van eNet SMART HOME-oplossingen. Als onderdeel van de homepagina-herziening werden zowel het certificeringsproces als de basisvoordelen van de producten duidelijker benadrukt. Hetzelfde geldt voor de eNet SMART HOME-services die gecertificeerde servicepartners ten goede komen. Ten slotte moet voor gespecialiseerde bedrijven de informatie zo duidelijk mogelijk worden samengevat en gepresenteerd, de hier voor beschikbare tijd is een schaars goed. Snelle oriëntatie was daarom ook een topprioriteit voor de gespecialiseerde vakhandel.

Het nieuwe virtuele huis op de website.

 

 

Meer artikelen van enet-smarthome :

Nieuwe website


Met zijn verbeterde homepage is eNet SMART HOME nog meer gericht op het gedrag en de wensen van eindgebruikers en de gespecialiseerde installateur.

Slimme techniek in huis op één platform


Het bidirectionele, radiografische eNet SMART HOME systeem maakt het aansturen en in een netwerk opnemen van alle slimme techniek in huis mogelijk op één platform. Verlichting, verwarming, jaloezieën, bewegingsmelders en tal van andere functies: de oplossingen van alliantiepartners met sterke merken kunnen niet-fabrikant-gebonden worden geïntegreerd.


Signaalconditioneringsapparatuur →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager