Testen en meten

Megger PAT410 apparatentester

De ideale oplossing voor het snel en doelmatig testen van elektrische apparaten volgens NEN3140 en SCIOS scope 9. Tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd!

De Megger PAT410 is voorzien van een QWERTY-toetsenbord waarmee u apparaat- en klantgegevens kunt invoeren en samen met de testresultaten kunt opslaan voor rapportage. Het geheugen biedt plaats aan 10.000 testrapporten. De bediening en aflezing is Nederlandstalig en wordt weergegeven op een groot kleurenscherm met hoog contrast. Uniek zijn de snelle herstart bij verplaatsen van het instrument naar een andere ruimte en de testfunctie voor mobiele aardlekschakelaars.

Dit instrument is t/m 31 december 2018 extra aantrekkelijk geprijsd.

Meer info klik hier

Meer artikelen van Euro-Index B.V. :

Megger PAT410 apparatentester


De ideale oplossing voor het snel en doelmatig testen van elektrische apparaten volgens NEN3140 en SCIOS scope 9. Tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd!

Test de elektrische veiligheid van PV-installaties


Met een toenemend aantal brandincidenten bij zonnepanelen is het testen van de elektrische veiligheid van een PV-installatie actueler dan ooit. Deze test kunt u uitvoeren met een multifuctioneel testinstrument dat de metingen uitvoert volgens IEC/EN62446 en NPR5310 blad 65, zoals de Elektro Lijn PV Check s.

Professionele multimeter


De Mercury van Elektro Lijn biedt als professionele multimeter – naast alle gangbare multimeterfuncties – temperatuurmeting en een ingebouwde warmtebeeldcamera, waarmee snel en eenvoudig hotspots kunnen worden waargenomen.

Snelle en betrouwbare meetresultaten met de Megger MFT1845


Net als de andere modellen in deze serie is het multifunctionele instrument geschikt voor het testen van elektrische installaties volgens NEN3140. De MFT1845 onderscheidt zich echter met de “Confidence-functie” waarmee het toestel bijzonder geschikt is voor snelle en accurate circuit- en lijnimpedantiemetingen in situaties met veel elektrische ruis.

Videoscopen


Inspectie van technische installaties vereist soms toegang tot onderdelen die moeilijk zijn te bereiken of zich diep in complexe apparaten bevinden. Met een videoscoop kunt u via een kleine opening een camera naar binnen brengen waarmee u de relevante componenten duidelijk in beeld kunt brengen.


Frequentieregelaars →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager