Gebouwautomatisering

Huisstation video opbouw

Het nieuwe Gira huisstation video opbouw 7 combineert woongemak met veiligheid. Het is verkrijgbaar in twee kleurvarianten met bijpassend glazen oppervlak: zuiver wit glanzend met wit glas en zwart mat met zwart glas.

De uitwendige afmetingen van het apparaat bedragen 123 mm x 181 mm x 21 mm. Het 7 inch (17,78 cm) grote touchdisplay met het homogene glazen oppervlak biedt met het TFT-beeldscherm met hoge resolutie een groot zichtveld van uitstekende beeldkwaliteit – zelfs bij een zijdelingse invalshoek, zowel voor kleine als voor grote gebruikers. Het display wordt automatisch ingeschakeld zodra er wordt aangebeld. Als alternatief kan het handmatig via ‘hotkeys’ worden geactiveerd of gedeactiveerd.

Dankzij het royale display kan het huisstation video opbouw 7 via een intuïtief vormgegeven menu comfortabel worden bediend en ingesteld. Lievelingsfuncties kan de gebruiker zelf als favoriet instellen op het startbeeldscherm, zodat een snelle bediening gegarandeerd is. Bovendien zijn er onder het beeldscherm ‘snelkeuzetoetsen’ beschikbaar, waarmee u ook zonder dat het display ingeschakeld is bijvoorbeeld het licht kunt schakelen of de deur kunt openen. De snelkeuzetoetsen dienen bovendien voor meldingen, bijvoorbeeld over gemiste visite, het uitschakelen van het oproepsignaal of de systeemstatus. Functies zoals het beeldgeheugen, interne oproepen of schakelhandelingen naar keuze behoren ook tot de beschikbare functies, net als bij het reeds verkrijgbare Gira huisstation video opbouw Plus.

Nieuw bij het Gira huisstation video opbouw 7 is de tactiele retourmelding van de volledige touchbediening door middel van vibratie – vergelijkbaar met de smartphones van tegenwoordig. Dit is vooral handig voor mensen met verminderd gezichtsvermogen of gehoorproblemen. Naast de beeldkwaliteit overtuigt ook de hoge spraakkwaliteit van de handsfree-functie.

Het Gira huisstation video opbouw 7 kan door middel van opbouwmontage aan de wand worden gemonteerd of met behulp van een voet op het meubilair worden geplaatst, bijvoorbeeld op de balie van een praktijk of op het bureau in een kantoorruimte. Op deze manier is het niet alleen geschikt voor nieuwbouw, maar dankzij het Gira DCS 2-draads bussysteem juist en vooral voor ombouw of montage achteraf. Op de muur is de opbouwhoogte slechts 24 mm. In een gebouw met meerdere woningen kunnen tot 28 Gira huisstations video opbouw 7 door de DCS-bus worden gevoed, zonder dat hiervoor een aanvullende voeding voor ieder huisstation vereist is.


NK Panelen Plaatsen 2019 →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager